Visits: 24

ALTUM un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras organizēto apmācību ietvaros 2023.gada 5. un 12. oktobrī par ES līdzekļu piesaisti uzņēmēju atbalstam dažādās ALTUM programmās apmeklējām Latvijas vienu no veiksmīgākajiem eksportētājuzņēmumiem, kas ražo bērnu attīstošās mēbeles. Saimnieki Linda un Krišjānis laipni izstāstīja par savu ideju un parādija savu ražotni, kā arī izstāstīja savu stāstu, par to kā viss sākās viņu mājas pagrabā un kā uzņēmums izauga līdz savai ražotnei un veiksmīgi iekaroja savu biznesa nišu visā plašajā pasaulē.

Lūk Lindas Riekstiņas-Šnores un Krišjāņa Šnores stāsts:

“2016. gada vasarā mēs spērām pirmo soli zīmola radīšanā un produktu attīstībā.

Pirmie palīgu torņi un šūpuļi tika izgatavoti mūsu pašu mājas pagrabā – kamēr es vēroju bērnus augšējā stāvā, mans vīrs darbojās pagrabā. Ette Tete ir kā ceturtais bērns mums, kurš aug kopā ar mūsu dēliem Madars un Magnuss, un meita Māra.

Ette Tete zīmola nosaukums radās no mūsu pirmā bērna. Zīmola radīšanas laikā mūsu vecākajam dēlam bija tikai 2 gadi, un viņš visu sauca par ETTE, ETTE, ETTE, tāpēc šis vārds iestrēdzis pie mums. Tete, no otras puses, ir atsauce uz Tēvu, kurš visas mēbeles izgatavoja ar savām rokām. Vārdu ir viegli izrunāt ar bērniem, un mūsu bērni joprojām sauc visas mūsu mēbeles -‘ette ”.”

No mūsu puses novēlam Latvijai vairāk tādu uzņēmēju un Lindai un Krišjāņim veiksmīgi sasniegt 5 miljonu apgrozījumu jau 2024.gadā. Visa pamatā ir perfekta ideja, mīlestība pret koksni, nežēlīgs darbs, savu kļūdu analīze, izcila komanda un mūsu pašu Latvijā ražotais saplāksnis ( mūsu valsts lepnums – uzņēmums ar daudzgadīgu pieredzi “Latvijas Finieris” ), – tātad produkcija ar augstu pievienoto vērtību, kas 99% tiek eksportēta un ražotne, kuru palīdzēja izveidot ALTUM. Paldies saimniekiem un ALTUM komandai par lielisko pieredzi!

Uzņēmuma mājaslapa: https://ettetete.com/lv/pages/about-us

© 2023 KOKSNE.ORG