Visits: 33

Projekta “Bayern fit for Partnership” ietvaros Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kamera (AHK), sadarbībā ar Bayern International un Bavārijas Ekonomikas, attīstības un enerģētikas ministriju, ielūdz Igaunijas, Latvijas un Lietuvas uzņēmējus no kokapstrādes nozares apmeklēt Bavāriju.

Brauciena mērķis ir iepazīstināt Baltijas uzņēmējus ar Bavārijas ražotājiem un viņu inovatīviem risinājumiem kokapstrādes jomā, tādējādi popularizājot Bavārijā radītus produktus. Apmeklējuma programmā būs gan ekskursijas uz ražotnēm, kontaktbiržas, semināri un citi pasākumi.

Brauciens notiks no 6. līdz 9. novembrim.

Brauciena laikā plānots apmeklēt sekojošus uzņēmumus:

SERRA Maschinenbau GmbH
Uzņēmums ražo augstas veiktspējas mobilās un stacionārās zāģētavas četros dažādos izmēros, kas ir tā galvenā kompetence. Izgatavo arī perifērās iekārtas zāģētavām un pēc pieprasījuma projektē veselas iekārtas. Tiek piedāvātas arī mežsaimniecības mašīnas un iekārtas.

iBlade GmbH & Co. KG
Uzņēmums piedāvā visaptverošu koncepciju, kas ietver konsultācijas, programmēšanu un viedo zāģu apkopi. Izstrādā programmatūru un risinājumus ripzāģu, kā arī visu veidu griezējinstrumentu pārvaldībai un optimizācijai.

Simon Möhringer Anlagenbau GmbH
Uzņēmums ražo gatavus risinājumus kokzāģētavām un piedāvā inovatīvus risinājumus kokapstrādes nozarei. Produktu sortimentā ietilpst arī lentzāģi plānai zāģēšanai un iekārtas masīvkoka zāģēšanai. Piedāvā arī individuālus risinājumus, tostarp koncepta izstrādi un tehnoloģijas procesu automatizācijai.

SHM Stegherr GmbH
Uzņēmums ražo iekārtas ekonomiskai un precīzai koka, alumīnija, MDF un plastmasas profilu apstrādei. Tostarp zāģus, iekārtas frēzēšanai, štancēšanai, urbšanai, kā arī printerus. Piedāvā arī individuāli klienta vēlmēm atbilstošus risinājumus.

GELO Timber GmbH
Ar savu progresīvo kokzāģētavu tehnoloģiju GELO ir viens no lielākajiem un pazīstamākajiem kokapstrādes uzņēmumiem Vācijā. Apstrādājamo kokmateriālu sortimentā ietilpst dēļi, zāģmateriāli un koksnes atlikumi.

MODUL SYSTEME
Uzņēmums piedāvā uz klientu orientētus mašīnu risinājumus un iekārtu koncepcijas plākšņu ražošanai – no plānošanas līdz piegādei un nodošanai ekspluatācijā. Lietotas un jaunas dažādu ražotāju iekārtas var kombinēt, lai izveidotu ekonomiskas sistēmas ar augstu tehnisko standartu.

SL-Laser GmbH
SL Laser lāzerprojektori nodrošina precīzu un ātru piesūcekņu, detaļu un kontūru pozicionēšanu visos apstrādes vai ražošanas posmos. Tos izmanto kokapstrādē, galdniecībā, mēbeļu rūpniecībā un būvniecībā.

 

Dalības maksa 340 EUR + PVN. Dalībniekam pašam jāapmaksā arī lidojums Rīga-Minhene-Rīga.
Cenā iekļauts: naksņošana (3 naktis viesnīcā), 3x ēdināšana dienā, programma ar uzņēmumu apmeklējumiem un citām aktivitātēm, vietējie pārbraucieni ar autobusu.

* Programmā iespējamas izmaiņas.

Interesentus aicinām pieteikties
līdz š.g. 8. septembrim:

solveiga.abolina@ahk-balt.org

© 2023 KOKSNE.ORG